Welkom bij Premier Villas Makelaars in Xaló (Jalon)

Wilt u kopen of verkopen in Jalon en Orba Valley? Praat met Premier Villas

Premier Villas bestaat al twintig jaar en heeft een ongeëvenaarde positie als de makelaar waar huiseigenaren hun eigendommen willen adverteren, gezien onze lokale kennis en expertise gedurende deze periode.

Premier Villas heeft een van de grootste selecties exclusieve eigendommen in zowel Jalon als Orba Valley, zodat onze klanten er zeker van kunnen zijn dat ze met de beste makelaar werken, of ze nu een woning verkopen of kopen.

We hebben een ongeëvenaarde locatie in Jalon, zijn sinds 2004 een wettelijk geregistreerd bedrijf en hebben een meertalig team dat Engels, Spaans, Frans, Duits en Nederlands spreekt. Premier Villas heeft uitgebreide kennis van het kopen en verkopen van onroerend goed in Jalon Valley, zodat uw ervaring aangenaam is.

Premier Villas begrijpt dat het kopen of verkopen van een woning een stressvolle tijd kan zijn, maar wij zijn er om u te helpen en u eerlijk en betrouwbaar advies te geven.

Wij zijn gevestigd op een toplocatie in Jalon, aan de hoofdstraat, met de grootste winkelpui en een touchscreen-tv, zodat woningen die te koop staan ​​24 uur per dag kunnen worden bekeken.

Premier Villas werkt exclusief samen met Fine & Country (Costa Blanca Nord), dat kantoren heeft op meer dan 300 locaties wereldwijd. Fine & Country combineert een uitgebreide aanwezigheid op de internationale markt met nationale marketingcampagnes en lokale expertise en kennis. Premier Villas werkt ook samen met agenten in heel Europa en Groot-Brittannië, evenals met lokale agenten aan de Costa Blanca, om u te helpen uw droomhuis in de valleien of vlakbij de kust te vinden.

Ons doel is om kopers en verkopers een ongeëvenaard serviceniveau te bieden en ons klantenbestand op te bouwen door middel van verwijzingen.

U vindt Premier Villas op Avda. Pla de la Séquia, 61 y 63, 03727, Xaló/Jalon, Alicante, Spanje

Google Maps: KLIK HIER

TEL: +34 966 481 130 (kantooruren)

MOB: +34 639 326 139 (buiten kantooruren)

 

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...
Gestionar consentimiento