Welkom bij Premier Villas Makelaars in Xaló (Jalon)

Of u nu op zoek bent om te kopen of te verkopen, u zou moeten praten met Premier Villas.

Met een passie voor onroerend goed en een compromisloze benadering van klantenservice, onze evenwichtige mix van lokale kennis en expertise, samen met professionele know-how verzekert onze plaats als de toonaangevende agent voor de verkoop van onroerend goed in de Jalon en Orba valleien.

Ons meertalig team helpt al meer dan 19 jaar mensen bij het vinden van hun droomhuis en bij het verkrijgen van de beste prijs voor hun eigendom. In deze tijd hebben wij een solide reputatie opgebouwd voor het leveren van een betrouwbare service met uitzonderlijke kennis van het lokale gebied.

Verkopers van onroerend goed in het lokale gebied hebben zich snel gerealiseerd dat de combinatie van de locatie van Premier Villas, samen met onze energieke maar ontspannen en ethische aanpak, hun beste kans is om hun eigendom te verkopen op de lokale en internationale markt. Bijgevolg hebben wij snel een van de sterkste selecties van exclusieve eigendommen opgebouwd waaruit onze klanten hun kijkportefeuilles kunnen selecteren.

Wij begrijpen dat het kopen en verkopen van onroerend goed een ongelooflijk stressvolle tijd kan zijn, maar wij zijn er om te begeleiden, te helpen, gerust te stellen en 24/7 eerlijk advies te geven. Het is de standaard service die u kunt verwachten van Premier Villas.

Waarom kiezen voor Premier Villas?

Premier Villas is een wettelijk geregistreerd bedrijf, gevestigd in Xaló sinds 2004, met een toegewijd team dat Engels als moedertaal heeft en in België woont en het beste professionele advies geeft op de onroerend goed markt van vandaag.

Wij spreken uw taal: Engels, Spaans, Frans, Duits, Nederlands/Belgisch en Zweeds gesproken.

Wij hebben uitgebreide kennis van de grond status binnen de vallei en kunnen u adviseren over wat u wel en niet kunt doen met de verschillende grond classificaties.

Wij adviseren altijd een onafhankelijke advocaat in te schakelen om de wettelijke vereisten uit te voeren zodra wij uw droomhuis voor u hebben gevonden.

Geen verkoop - geen kosten!  Wij rekenen onze kopers niet aan om hun droomhuis te vinden en wij rekenen onze verkopers alleen aan als wij verkopen.

Wij bevinden ons op een toplocatie in Xaló met de grootste etalage en touch screen televisie, wat betekent dat uw woning 24/7 bekeken kan worden.

Premier Villas werkt uitsluitend met Fine & Country (Costa Blanca Noord) een organisatie die kantoren heeft in meer dan 300 locaties wereldwijd.  Zij combineren de wijdverspreide blootstelling van de internationale markt met nationale marketing campagnes en lokale expertise en kennis.  Wij werken ook samen met agenten in heel Europa en het Verenigd Koninkrijk, samen met meer lokale agenten gevestigd langs de kust en zo kunnen wij u helpen uw droomhuis te vinden in de valleien of aan de kust.

Ons doel is om een niveau van dienstverlening te bieden aan kopers en verkopers, dat hen blij maakt om ons weer te gebruiken, om hun vrienden en familie te vertellen over hun ervaring, dus het opbouwen van onze klantenkring door middel van aanbeveling. Wij vertrouwen op mond-tot-mondreclame, repeat business en doorverwijzing. Wij zijn blij te kunnen zeggen dat deze aanpak ons door de jaren heen goed van pas is gekomen, aangezien wij altijd in gedachten hebben moeten houden dat onze klanten ook ons reclameteam zijn

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...
Gestionar consentimiento