Nieuw gebouwde villa in Alcalali

Ref. 1904
595.000€
Nieuwbouw
Type:
Villa
Plaats:
Alcalali
Uitzicht:
Panoramisch
Perceel:
830 m²
Bebouwing:
149 m²
Terras:
125 m²
Slaapkamers:
3
Badkamers:
2
Woonkamers:
1
Eetkamers:
1
Keukens:
Amerikaanse
Zwembad:
Ja
Open terras:
Ja
Parkeerplaats:
Ja
Bergruimte:
Ja
Gebouw:
Modern

Het vrijstaande huis Benarrosa garden 108 wordt rechtstreeks van de bouwer verkocht. De villa is gelegen in het rustige wooncomplex van Benarrosa Garden in Alcalali. Dit wooncomplex wordt gekenmerkt door rust en in het gebied van de Jalónvallei met uitstekende verbindingen met de belangrijkste gemeenten van de Marina Alta.

Het huis is verdeeld over één verdieping en is verdeeld in twee delen. Aan de ene kant is er de slaapkamer, waar zich 3 tweepersoonsslaapkamers bevinden en een met badkamer in suite en een gastentoilet. Aan de andere kant is er het gebied waar een Amerikaanse keuken is die uitkomt op de wooneetkamer. De keuken is een van de belangrijkste kamers in het huis. De keramische afwerkingen van topkwaliteit combineren perfect met de modulaire keuken die volgens plan wordt voorgesteld. De keuken is verbonden met de wasruimte en is met de buitenkant. De woonkamer heeft grote ramen om te genieten van het uitzicht en om toegang te krijgen tot het terras en het zwembad.

Het perceel zal volledig omheind zijn met parkeerplaats en de toegang tot het perceel zal zijn via een gemotoriseerde schuifdeur en een voetgangersdeur.

Tuin aan beide zijden van het huis.

Similar Properties

Exclusieve

Privé, prachtig uitzicht op het zuiden

Ref. 141-01931p
Alcalali
339.950€
Gereserveerd

Zeer privé, op loopafstand van dorp

Ref. 141-01902p
Alcalali
249.950€

Reageer op deze woning

Verzenden
Bezig met versturen...
Gestionar consentimiento