Bed & Breakfast, volledig operationeel

Ref. 141-01939p
374.000€
Bedrijf te koop
Type:
Bed and breakfast accommodatie
Plaats:
Jalon Vallei
Gebied:
Dorp
Bebouwing:
273 m²
Slaapkamers:
7
Badkamers:
7
Woonkamers:
1
Keukens:
Moderne Stijl
Gerenoveerd in:
2022
Verwarming:
zonne-
Airconditioning:
Partieel
Open terras:
Ja
Ingericht:
Ja
Open haard:
Ja
Dubbel glas:
Ja
Oriëntatie:
Zuiden
Verdiepingen:
3

Deze goed functionerende B&B, verbeterd en gemoderniseerd in de afgelopen 4 jaar, is gebouwd op drie niveaus en is als volgt verdeeld:

De begane grond heeft een entree met een openbare ruimte voor gasten om het ontbijt te maken, een lounge/ruimte voor gasten met een houtkachel, een grote keuken, en een patio waar het in de zomer een genot is om het ontbijt te serveren of om gewoon te zitten en te ontspannen.

Een interne trap leidt naar de eerste verdieping waar u twee gastenkamers heeft, 2 en-suite badkamers met douche, en nog een grote kamer met een en-suite badkamer, momenteel in gebruik door de eigenaren, deze kan met een paar kleine veranderingen worden opgenomen in een andere gastenkamer of als woonkamer.

Via de tweede interne trap is er toegang tot nog eens 3 kamers op de tweede verdieping, elk met een eigen badkamer met douche en twee daarvan met een terras en uitzicht op de bergen. Die verdieping heeft ook een enkele kamer met een en-suite badkamer, momenteel in gebruik als privéruimte.

Een deel van het dak is in 2022 bevestigd met warm/koud isolatie; Het huis heeft een watertank van 300l met zonnepanelen voor warm water en een gaskachel; 11 zonnepanelen zijn geïnstalleerd voor zelfverbruik - januari/februari 2023.

Het huis wordt verkocht met alle meubels en spullen die nodig zijn voor de exploitatie. De zaak kan dezelfde dag van de ondertekening voor de notaris van de koop/verkoop worden gevolgd

Alle voorboekingen worden overgedragen, samen met het klantenbestand, website, toegang tot sociale netwerken, APP om gasten te registreren, toegang tot verkooppagina's, bedrijf Email, en WhatsApp worden overgedragen.

Similar Properties

Reageer op deze woning

Verzenden
Bezig met versturen...
Gestionar consentimiento